Публикация в news.bg разпространява лъжата, че децата на Марийка Томова-Каллмир ходят на училище

 2013 » Июль » 21 » Публикация в news.bg разпространява лъжата, че децата на Марийка Томова-Каллмир ходят на училище


22:28

Публикация в news.bg разпространява лъжата, че децата на Марийка Томова-Каллмир ходят на училище

Днес, на 21.07.2013 бяхме сигнализирани от многострадалната многодетна майка Марийка Томова-Каллмир, чиито деца Румен, Мимми и Розита Томови-Каллмир бяха неправомерно конфискувани по фалшив сигнал и прекараха 5 месеца в соц. дом “Атенагоурден” в Уддевалла, Швеция, от който избяга най-голямото дете  на Марийка. Децата там са били изложени на забрана за посещения, тел. разговори, общуване с външния свят освен с контакно лице, шеф и кюратор, персонала. Детето Мимми не беше виждала слънчева и дневна светлина. Когато опитала да се раздвижи била свалена от спортен уред за бягане от шефката с думите “Ти, какво анорексия ли искаш да развиеш“. Според показани снимки направени по камера на Скайп Мимми изгубила 25 кг от теглото си. От дневника на бащата който също бил задържан там 2 месеца разбираме че децата не смеели да излизат извън стаята си, гладували, защото мъжага от персонала обичал да ги плаши, разказвайки им за любимия си филм за затворени деца с откъснати глави и разчленени тела. Персоналът обкръжавал детето Румен докато се хранел и го гледал втренчено докато той ги изгонвал за да впише БЮП (детската психиатрия) измислицата после “Румен избухва от агресия”. Мимми реагирала с гладна стачка, каквато е нормалната реакция на деца в подобни затворнически условия, като от вегетарианец става пълен веган. Персоналът й се надсмивал и й предлагал обща храна и месо и тя гладувала, като тя не ядяла дори хляб и мляко.
 
Децата били манипулирани от швед. соц. служба да лъжат че живеят у дома си за да не притеснят майката докато мине първото им дело в съда ФР в Гьоттеборг без присъствието на майката, където соц. служителки излъгали че деца и майка са ментално болни. Така по този хитър начин на Марийка не дали случай и шанс да представи официалната документация на семейството, която за пореден път била подмината.
 
Марийка научила по духовен канал чрез повтарящ се рефрен на една песен на група Щурците http://genocidesweden.ucoz.ru/news/poslanieto_na_bjalata_ptica_na_shhurcite/2012-12-27-131
че животът особено на детето Мимми бил в голяма опасност. Което предположение на Марийка се оказало абсолютно точно в крайна сметка. Въобще приятели и роднини й хвалят прозорливостта.
 
Марийка била подпомогната по този невидим канал въпреки че соц. служба си играела на криеница с нея и още през февруари, противно на шведските закони за прозрачност и  незабавно уведомление, извхърлила незаконово 2 пъти Марийка от шведския Регистър на населението и й прочела 2-те съдебни решения нагоре с краката обратното, лъжейки, че там са отнети родителските й права, което бива повтаряно като от рупор и от принципа на чистата папагалщина и от Българското посолство и Външно, а ето че и от странната българска медия, обслужваща нечии интереси с лъжи и изопачения, въпреки че
Марийка им изпратила поне по 2 писма и по 1 копие на съдебните решения и дори препис на адвокатска консултация. Тия документи българските най-висши дипломати укрили пред нюз.биги окрадвайки майката по съдебните решения и родителските й права, ясно обозначени там http://news.ibox.bg/news/id_449719328
 
 
От повтарящия се рефрен в главата си чут на група 
Щурците Марийка получила импулс да отвори първо Фейсбуука и да отиде право на профила на бащата от където разбрала за трагедията призната от самия него на стената му до една приятелка-азиатка. От там чувството я пренасочило към Скайпа си и на момента улучила нечуваната с месеци дъщеря Мимми.
 
Какви били обаче шокът и учудването й, когато едва я познала! Когато видяла Мимми подобно на концлагерист-дете от детски концлагер 1945 г, отслабнала с над 20 кг кожа и кокали в анорексия (за което тя разполага със снимки за доказателство), с огромни тъмни кръгове около очите, и с дясно деформирано от плач свито наполовина в подпухнали от плач и недоспиване клепачи, око, да трепери цялата.
 
Мимми започнала бързо шепнейки и криейки се да не бъде хваната да говори, че се страхува от контактното лице Розлунд (същата която затворила и измъчвала и Марийка 30 дни през 2007 г. след като поканила 4 нейни лекарски контакти да укрият 14 глиста изходени от умиращите тогава деца и майка замествайки ги с “Марийка е хипохондрик”http://youtu.be/gkpkmHSnbHw
 а нанесените синини по тялото й от мятане от три преварително подготвени мед. сестри на 17 авг 2007 г. в местната Поликлиника Долаберй http://youtu.be/nKsnR3pGeGQ , били обратното, приписани на Марийка като “Марийка е агресивна и опасност за децата си” в писмо на Розлунд/Рандрюп до Бълг. Външно/Посолство и ДАЗД от 6 ноември 2007 година.
 
Днес пишем баче по друг повод: по повод сигналите на Марийка, че въпросната  медия-сайт лъже ето тук http://news.ibox.bg/news/id_449719328 , че децата на Марийка посещавали училище.
Ето какво четем в нюз.биги:
 
Имаме уверенията на община Удевала и на консулската дирекция на МВнР на Швеция, където съществува специализиран орган за защита на децата, че трите деца, които имат двойно гражданство – българско и шведско, са в добро здравe, осигурена им е много добра грижа, нужната медицинска помощ и те посещават училище.
 
Майката Марийка опровергава:
 
Да, децата имат двойно гражданство но са прекарали 80% от времето си в България И като бълг. граждани би трябвало да ми са върнати на мен като родител с родителски права. Аз не съм още мъртва. И соц. служба можеше да ми звънне един телефон в най-информационно развитата държава в света, а не да задейства Ел Вйе Ю, лъжейки че Румен е липсвал 3 денонощия, когато детето е закъсняло само 3 часа. Отново манипулирайки фактите. 
 
Оставих ги в блестящо физическо и ментално здраве на  13 дек 2011 г в Паспортна служба в Полицията в Монтана на баща им, ухилени до ушите и с огромни очаквания пред “хубавите хора в Швеция”. Здравето го изгубиха в Атенагоурден, http://www.nyapolitiken.biz/sve_politik/flicka-inlast.html
 тъй че това което твърдят изобщо не е истина, Мимми разви анорексия, Розита язва, а Румен от уплаха и терора на персонала започна отново нощните напикавания които бе прекратил в Швеция. Това самият баща го пише в свое писмо съхранявано от адв. Рюби.
 
Грижите са били под всякаква критика, щом като те не са смеели да се изхождат в тоалетната и да се къпят от постоянно надничащите мъжки глави, плашени са с разчленени детски тела, в тях са се “коколили” за да ги предизвикат до избухване и за да го претворят социалните им инженери-по поръчка на соц. служба, дет. психолози и кюратори в ментални диагнози. A на снимките от колажа с банковата им сметка, сглобен от снимки, които баща им там нащракал, се вижда Румен да яде само препечена филийка хляб, без нито масло, нито мармелад, нито кашкавал отгоре.
 
За медицинска помощ не смея и да питам. Едва наскоро Мимми ми призна че я насилвали с някакви много страшни дроги или невролептици вътре в Атенагоурден но тя любезно отказала. Аз точно това и сънувах и видях като визия в главата си, защото имам ясновидски способности, но тя ми се изсмя 2011 г. в България “Ха, мама си мисли че е Ванга!”. Викам й “Спри се не ходи там, послушай поне ти адв. Оуса, защото тия курвета от КСУ и
тия с жълтото около устата от ОЗД Монтана, не слушат адв. Оуса, те са подкупени от ба ща ти, виждам те затворена и измъчвана до смърт в 1 стая с 2 жени в бели престилки зад тебе и с опасна отрова на хапчета в ръка“. А адвокат Оуса още есента на 2007 г. писа “Децата са на сигурност докато са в България и шефът на Полицията на Марин Дринов 2 в гр. Монтана ме уверяваше устно, че е издал заповед до митниците – до всичките митници на Р. България да не допускат децата да напускат Р. България. Имах много лоши предчувствия. Но тя не ме послуша, нали е дете, само ми се изсмя и замина “на по-добър живот”, а днес съжалява за избора си и мечтае да се върне в България, но баща й не позволява, заради облагата с детските от три деца, като чака четвърто от Филипините – сина на японеца и филипинката защото от четвърто дете в Швеция детските скачат двойно. Така че сега той и община Уддевалла са конкуренти кой ще печели от децата ми, а само аз не мога да спя нощем и ги мисля, но той не й позволява да звъни и тя звъни рядко, когато той е на работа и не е много сърдит.
Престани, значи, ти не си Ванга. Е, от септември 2012 г. до февруари 2013 г. на нея й се случи точно същата принудителна изолация заключена зад 4 стени изолация в затворнически условия, и разговор само с тия двете дами позволен – видени годината преди това от виденията ми. Само бягството й от Атенагоурден й спаси живота. Розлунд организирала голяма хайка с такситата в Уддевалла. Раздала им снимки на детето и им наредила да я търсят из града и околията. Дори извикала полиция и разбили бравата на апартамента му и я търсили вътре докато той бил на работа. Той беше съкрушен. Цялата му вяра и идилични наивни представи за шведската демокрация и хуманизъм бяха разбити на пух и прах с този брутален обиск и с обхода сред вещите му в негово отсъствие от дома му.
 
Но кой знае защо през януари 2013 година когато тя се намираше укрита в приятели и я търсеше социалната и полицията, на нюз.биги и на Външно, посолството, на шведското Министерство на Външните работи това им е убягнало и не фигурира ама изобщо в статията и! Не е ли странна статията им пълна с лъжи но неудобните факти за скалъпената от тях статия да ги пропускат селективно? Най-вероятно нарочно го укриват от обществеността.
 
Знам че само на Румен му правиха ваксина и че училището дори не ми отговори на писмото по Е-мейла където питах против какво е ваксиниран с останалите дечица. Те ме третират като роб защото соц. служба лъже че не може да чете шведски, а разбирам че и нашето Посолство в Швеция е отучило да чете български и двете изопачават съдържанието на двете ни съдебни решения, където ясно и категорично е посочено че имам  Съвместни родителски права, но те ги крадат.
Страх ме е да си помисля с какво са им солели храната вътре, тъй като на мен самата ми тровеха пипрения сос та пиех по 12 литра вода на екс за да гася “пожара” в ставите който бързо стигаше гръкляна и за да не се задуша, докато шефът на тайното им отделение 67 се извиняваше че изпълнява заповедите на Розлунд/Рандрюп.
 
Опитах да я отстраня -по-далеч от децата, чрез моя написан молба до Сусиолнеемнден цитирайки му заключенията на соц. шеф г-н Й. Ненов от България в заключение на соц. му проучване от февр 2008 г. където той я бе охарактеризирла като “Вие сте жертва на злоуопотреба с власт и на служ. правомощия от отмъстителна шведска секретарка (Розлунд/Рандрюп) заради жалбата ти в Полицията” и в този дух той определи писмото й до Външно и бълг. посолство като фалшив сигнал и пълно с лъжи.
В Жалбата ми в полицията в Уддевалла през ноември-дек 2007 г. Рандрюп и затворилият ме лекар Лундберй който ме бе бил с трите си медсестри , всички те бяха охарактеризирани от юрист на полицията като “служебна грешка с код на престъпление 2001″.
 
Разбира се тя бе бесна и днес се отреагира на децата ни като отмъщение, и зад нея стоят шефовете й, още по-безскрупулни, тъй като политиците над нея командващи тоя целия трагичен цирк от Socialnämnden не пожелаха да я отстранят, защото когато изпратих на 20 дек 2012 г. адв. Рюби да прибере децата по законово дадения ми “Режим за лични контакти” от Решение по гр. дело 70 463 да ми гостуват в България, то соц. служба й тикнала пред носа 3  бр. идентични на дете “Забрани за посещения в България”, и в които Сусиолнеемнден твърдяха, че“децата са били болни до смърт, влошени,и не могат да пътуват нито да се срещат с хора от околния свят, и че виновната съм била само и едиснтвено аз”http://genocidesweden.ucoz.ru/news/hur_svensken_said_olsson_stjal_med_1_logn_hela_3_stycken_bulgariska_barn_kommumal_social_strategi_i_uddevalla_kommun_att_se_upp_mot/2013-01-03-138
 
(Но как бе възможно аз да съм виновна като не ги бях виждала цяла година и като бях на 4 000 км оттам това те не го обясняваха обаче. За един швед винаги  друг е виновен, шведът никога не греши сам.)
 
Това за училището обаче е пълна лъжа. Мимми е спряна от училище от първия ден на встъпване в соц. дом и през пролетния срок на 2013 година та до ден днешен. Затова пък посещаваше 2 пъти седмично библиотеката в Уддевалла, която “форма на най-елементрано забавяне на обучението” намираше за скучна.
Припомням че когато дойдохме с децата 2007 г. в Р. България Розита бе завършила трети клас без изобщо да я бяха научили да пише ръкописните букви. Пишеше с печатни букви с черти и резки, за да мисли по-бавно. Затова какво ли не бе моето слисване когато получих пакет с писма от другарчетата й за да предизвикат носталгия – от съучениците през дек 2007 и в които всички други деца пишеха с ръкописни букви. Тя не е бавноразвиваща се, но очевидно те имат своите способи да забавят педагогически което дете са набележили за жертва, вижте сходния случай с трагичната кончина на Доня Хассан http://istinata.ucoz.ru/news/izbjagakh_ot_shvecija_kogato_socialnite_reshikha_da_mi_vzemat_decata/2012-12-07-225
 
А Мимми както и Розита завършиха сред 10-те отличници в Осмо училище в Монтана с високи дипломи. В България правеха до 80 домашни на ден, в Швеция домашни им дават само през ваканциите. 
Мимми тъгуваше по нормални контакти със съучениците си и бе против тази наложена до ден-днешен (до момента на писането, а не прекратена през м януари, както нюз.биги лъже читателите си) изолация. Но същевременно ми призна, че децата в училище Рамнерьоед я малтретирали колективно като наговорени всички. Там тя се хранела отделно в другата стая а не в общата столова за да не я тормозят и дразнят. Навярно заради българския й менталитет, или просто са били подготвени и насъскани от соц. служба.
 
Защо подозирам това ли? Защото кюратор в същото училище от първия месец на 2012 г. бе започнала да й внушава “че й е зле психически”. А тя имаше нужда от майка-първообраз и респектира сляпо всичко казано от възрастен човек.
 
Мимми е иначе лидерски тип, в България тя лесно се запознаваше и сприятеляваше от раз с непознати деца и възрастни около блока и организираше всички в много весела атмосфера около себе си, а там тя качи първо една характеристика на Фейсбуук под влияние на класната си, че уж била “интровертен тип”, аз я помолих да я свали и й казах че е отворена/екстроверт и лидер, но БЮП и социалните в лъжедокумента от БЮП от февр 2013 г. заедно там те лъжат че тя уж се страхувала да излезе навън, внушават й подобни страхове, разговаряха в соц. дом Атенагоурден само за стомаха й, за зъбите й, за краката й, приписват ми разни паранои, тя ми прави разни психологически тестове и сама се убеди по Скайп че не съм това което й внушават от социалните и от БЮП че съм, че нямам никакви психически проблеми.
 
Дори интереса й към модата или желанието й да си избели зъбите, са го превърнали в ментална болест в лъжеписанието на БЮП от февр 2013 г. Описали са я като “разчленена на много стаи, за които Азът не намирал “ключ“, което е пълна безсмислица и измислица на социалните,  а БЮП пише каквото кажат социалните, Мимми е силна личност и тя ни организра всички и дори учителката и от трети клас в Училището Доалаберй Барбру ме молеше да й кажа да се спре, защото тя ръководела целия клас организирала ги през междучасията. Не мога да позная описанията където всичко хубаво което Мимми бе развила бе преиначено и окарикатурено до ментално заболяване. Модата не е ментално заболяване, Мимми винаги е била добре дошла със съвет как да се обличам и гримирам.
Затова направих и двата филми за нея. Тя заслужава да ходи на училище. Мечтаеше да стане ветеринар: храним с нея всички бездомни птици и животинки, тя ме научи да ги ценя и да им помагам. Тя пече прекрасни торти и сладкиши по-кадърно от Виенски сладкар. Всичко може да прави и може да отвори сладкарница от раз. Горда съм с нея и моля да спрат да й саботират училището и да следват Закона за училището в Швеция. Тя ме помоли да си дойде в България при мен за да учи тук на спокойствие но баща й не разреши, бях готова да й прйтя билет. Тъй че българската медия лъже, че децата ходят и тримата на училище.
 
А пък баща й желаеше да ходя да ги гледам 1 месец в Швеция лятото но аз отказах, страх ме е от нови клопки на соц. служба и нови побои на лекари и затвори с отрови. Тия ми стигат. Ако съм агресивна и ментално болна бащата и децата няма да ме молят да живеят с мен. Сина ми също ме е молил за същото няколко пъти.
 
Опитах се да представя свидетелствата за ментално здраве от личен лекар, както и прекрасните училищни психологически характеристики за децата, и хубавите им оценки от училищните дипломи пред Сусиолстиирелсен, защото бяха подминати и изопачени от детската психиатрия БЮП която е платена и изпълнява поръчкови фалшиви диагнозни идиотизации поръчани предварително от социалната шведска служба, но Сусиолстиирелсен в писмо отговори че прескрибира случая защото се минали над 2 години. Отговорих им че имат проблем с аритметиката за първи клас, защото се бяха минали 1,5 месеца от февр до март 2013 г. от времето на получаване документа от БЮП до времето на обжалване в Сусиолстиирелсен, но те се задоволиха с лъжата и дори поднесоха втора лъжа, че случаят касаел здравеопазването а не соц. служба и уж да не съм имала правото да се жалвам именно пред Сусиолстиирелсен, което е лъжа и това. Но властта е в тях и правната система е банкруптирала от отдавна в тая држава. затова направих филмите отдолу за да четат поне хората истината, защото истина за нас от 1997 г. насам отктако се разболях от ревматизъма не е позволена да се пише по шведските учреждения, писанията им са лъжи, клевети, подигравки и жива гавра, която уви е получила подкрепата на съветник към Бълг. посолство и Външно , г-жа Татяна Петрова, разбираме от нюз.биги днес с 6 месеца закъснение, уви. Аз и там коментирах защото не обичам вечено  да живеем сред лъжи и клевети, измишльотини. Любитeл съм на справедливостта и с мен не са улучили адреса да ме хващат за “канарче” и да ме изопачават за да продават органите на моите деца!
 
Ser Ni barn att må illa här /Нима виждате на деца да им е зле тука?
 
 
The banned scholdiplomas for my chidren by the Swedish Soc. service
 
Соц. служба в гр. Уддевалла пък манипулирала местния вестник Бухюсленнинген, който излъгал същото, че майката и дори бащата уж нямали родителските права, но на шведски, та се наложило Марийка да пише второ опровержение и там, на шведски и на български езикhttp://istinata.ucoz.ru/news/marijka_tomova_vestnikt_pravi_usluga_na_soc_sluzhba_i_podvezhda_sda/2013-05-19-395
 
Както от нюз.биги, така и от в. Бухюсленнинген никой журналист не потърсил контакт с Марийка и не помолил за официалната документация на децата с която разполага тя и адв. Рюби.
 Още за случая:
 
Марийка К. Томова-Каллмир: Социалните в КСУ Монтана са роднинско-връзкарска обществена катастрофа! 

Просмотров: 42 | Добавил: MariaTomova | Рейтинг: 0.0/0

Всего комментариев: 0
Standard

Leave a comment